Blåbær- og kærnemælk fromage med crunch
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 24 cm kagering
  • Kiksebund
  • 125 g smør
  • 300 g kammerjunker
  • Kærnemælk fromage
  • 75 g sukker
  • 3/4 dl vand
  • 4 æggeblommer
  • 1 æggehvide
  • 6 blade husblas
  • 2 dl kærnemælk
  • 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct.)
  • 1,5 dl fløde, pisket til flødeskum
  • Blåbær pure til blåbær fromage + gele
  • 250 g blåbær - evt frost
  • 75 g sukker
  • ½ vaniljestang
  • 3 husblas
  • +1 blad til gele

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.