Blød og lækker rejesalat
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til en standard portion skal man bruge
  • 200 g mellemstore rejer
  • 1 dåse gode asparges - her kan det godt betale sig at købe de tynde og lækre
  • 1 dl Hellmans mayo
  • 1 spsk Heinz ketchup
  • 1 stænk citronsaft
  • Et drys mild chili - skal gøre det ud for peber
  • Tø rejerne op og lad dem dryppe godt af – tryk lidt på dem i sigten, så overflødigt vand bliver presset ud. Gør det samme med aspargeserne – tryk dem lidt, men mas dem endelig ikke.
  • Rør Hellmans med Heinz, citron og mild chili – smag til – dressingen skal være let krydret og ikke stærk.
  • Tag to skåle – en stor og en lille – læg en lille håndfuld rejer i den lille skål – det er en bonus til katten, når gæsterne er gået, og kræet igen vover sig ind i køkkenet fra sin udsigtspost på marken overfor.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.