Resultatet blev perfekt i et super nærende, mættende og lækkert brød, virkelig med gods i. Kort sagt et virkelig godt stykke brød med masser af gode proteiner, fedtsyrer og fibre
Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
Og nu blev jeg altså enig med mig selv om at give det et forsøg. Jeg har lavet en dejlig krydret udgave med en smule tabasco, men det står jo én frit for om man vil følge opskriften til punkt og prikke
Jeg er vild med ideen om fyldte ting. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.