Drikkeklar nå, men kan også lagres. Aroma preget av mørke bær, morell og litt blomst, hint av urter. Dåhjort beholder prikkene når de blir voksne, til forskjell fra Dådyr og Rådyr
F. ø. r. i. t. d. e. n. v. a. h. l. k. j. b. g. s. o. ,. m. å. J. f. ". y. p. 2. 0. D. u. æ. I. c. H. P. V. K. =. 4. 5. 1. 7. T. à. S. /. è. î. L. 8. 3. C. (. ). . ♫. U
Det kunne jo have ændret sig. Av siger brændenælderne. 1 fed presset hvidløg50 g pinjekerner1/2 dl olie50 g parmesanost1/2 tsk saltBlændes med stavblender sammen med brændenælderne
G. o. d. g. l. e. t. v. i. n. h. y. m. a. r. u. s. k. f. j. ♥. -. b. ,. ø. p. å. ". . I. S. B. E. A. R. P. T. M. L. F. *. 7. c. ). /. 2. 0. 1. 3. 8. æ. K. 5. D. J. '. H. V. ♫. ♪. N. Å
P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
Dansk kokebok i gave fra bror og svigerinne, bosatt i Danmark. Skjær toppen av fire røde appelsiner. Press saften ut av fruktkjøttet gjennom en sil over en kjele
Herlig smak av Norsk natur. De er jo ikke så store disse lamungene og således blir det små, nydelig, smaksrike fileter -som setter ett hvert matbudsjett på prøve, men av og til så er det verdt det altså
hyldeblomstsaften op til æggesnapsen og rør ved lav hastighed. Mange tak til alle jer der kigger med, viser interesse, kommenterer og ikke mindst afprøver bloggens opskrifter
Blend suppen - med stavblender eller i alm. Vi skal være langt fra internet det meste af tiden, så bloggen holder ferielukket imens - måske opdaterer vi lidt på Instagram (@lchfhverdag) undervejs
I anledningen af fødselsdagen har jeg lavet denne helt igennem fantastiske gulerodskage med inspiration herfra, og jeg har virkelig glædet mig til at dele den med jer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.