Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Smørstegt spidskål / Smørstegt blomkålmed granatæble og saltede mandler. Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegt blomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før…
En af de opskrifter fra bloggen, som jeg har lavet aller flest gange, og som har åbnet mine øjne for den lækre grøntsag, er disse ovnristede blomkålmed karry og kikærter
S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. -. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Jeg starter året og uka med hjemmelaget grønnsaksgrateng. Del opp blomkålog brokkoli i buketter. Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv
Blomkåls bites’ene og paneringen. Så er den her, den ellers efterspurgte opskrift på blomkåls bites. Disse bites er spræng fyldt med vitaminer og grøntsager, forklædt i en lille smule ost
Her er de lækre Quinoa deller fra Green Kitchen Stories skønne kogebog. Det kræver lidt tålmodighed at lave dem til runde deller på panden med to skeer, men det skal nok lykkes
Start med at blande mel og salt sammen. (Du finder den lige HER) Så jeg brugte den opskrift som grundopskrift, og fik lavet en super lækker porretærte, hvis jeg selv skal sige det
Bland det godt sammen med æg, HUSK, salt ogkrydderierog ost. Jeg elsker simpelten denne her version af pizza, og så ligger den ikke ligeså tungt i maven, som almindelig pizza, eftersom melet er erstattet af blomkål
Du kan servere tilbehøret til det meste, og hvis karry-smagen ikke lige passer til, kan du sagtens undlade det eller erstatte med andre stødte krydderier som garam masala eller sød paprika
Krydre dem med salt og peber og serverer med sur sød sovs. Blomkål på en ny og smagfuld måde. Panko rasp er en asiatisk inspireret form for rasp, dog er den lidt mere grov i krummen end den almindelig rasp
Jeg har i denne opskrift farvet blomkålmed gurkemeje, men du kan også tilsætte f. Afhængig af sæson kan du også være heldig at finde orange eller lilla blomkål, hvilket giver en smuk farve, bruger du farvet blomkål, kan du undlade gurkemeje
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.