Jeg fandt denne blomkålssalat en dag hvor jeg skulle bruge noget tilbehør til grillmad. 1 blomkålshoved skåret i helt små buketter, noget af stokken kan også godt bruges. 1 blomkålshoved skåret i helt små buketter, noget af stokken kan også godt bruges
blomkålsbuketter i et ildfast fad. blomkålsbuketterne. Jeg er blevet ret begejstret. for ovnbagt blomkål. Blomkålen bliver dejlig sprød af sådan en omgang i ovnen
En fyldig salat med masser af smag og rig på gode råvarer. Den gør alle dine smagsløje glade, da du både får det søde, salte, umami og det lidt bitre fra kålen samt syrligheden i dressingen
Der er meget at se til lige nu. sene vagter på arbejdet, møde i filmbookinggruppen og så - det allerbedste - pakning og forberedelser til min kommende ferie
Halve kartofler med skrald Olie Salt og peber Kartoflerne bages i oven ved 180 grader i ca 20 - 25 min Feta ost Rød syltet peber Masse af hakket bredbladet persille Roukola Marinaden
1 blomkålshoved. 2) Skær stokken af blomkålshovedet, og skær stokken i mindre stykker. 3) Blend mælk og blomkålsstok til en halvtyk sauce, og smag til med citronsaft, olie og salt og peber. 5) Pluk resten af blomkålshovedet i små fine buketter. 1 blomkålshoved
1 stort blomkålshoved, skåret i tynde skiver. 5) Bland blomkålsskiver, kapers og krydderurter i en skål. Ved siden af laksen anrettes salaten - først blomkålsblandingen, herefter dryppes med dressing og til sidst toppes med parmasan 4 personer. 1 stort blomkålshoved, skåret i tynde skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.