blomkåls- og auberginecurry, en indisk sambar
Kødfri fredag
Kødfri fredag
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  • 200 g toor dal (gule linser, kan erstattes af gule flækærter)
  • ½ l vand
  • 2 tsk gurkemeje
  • 125 g løg
  • 4 fed hvidløg
  • 350 g aubergine
  • 1 spsk brune sennepsfrø
  • 4 spsk olivenolie
  • 3-4 dl grøntsagsbouillon
  • 350 g blomkål
  • 1 stor rød peberfrugt
  • citronsaft
  • frisk koriander
  •  
  • sambarkrydderier
  • 2 tsk bukkehornsfrø (kan udelades)
  • 2 tsk spidskommenfrø
  • 2 tsk sorte peberkorn
  • 1 tørret, smuldret chili (eller efter smag)
  • 2 spsk reven kokos (evt. kokosmel)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.