Skær blomkålen i grove stykker og kom dem i en gryde med lidt vand i bunden. Hæld blomkålen i en almindelig blender eller stavblender - sammen med olie, salt, peber og citronsaft
Bagt vesterhavs torsk og blomkålspurémed gremolata og hakkede mandler. Derfor får du også opskriften, hvis man kan kalde den det, på denne anretning for jeg tror faktisk den vil gøre sig fint på et frokostbord – måske med en grøn salat og brød på siden
Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retter også
Brændende kærlighed – En følelse som man kan nære til en anden, en dansk film med hovedkaraktererne Anja og Viktor eller en langtidsblomstrende stueplante
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Pensl rugbrødsskiverne med olie, helst på begge sider, og drys godt med havsalt. Læg skiverne på en bagerist i ovnen (husk en bageplade med bagepapir nedenunder, da olien drypper) og bag rugbrødsskiverne på ca
Jeg lavede i dag en salat med rå blomkål og blomkålspure fra det seneste nr. Dog med få ændringer (det er der altid hos mig, da jeg "ikke kan finde ud af" at følge en opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.