Det blev til en Blomkålsrisotto (og almindelig risotto til mine drenge), der er ret inspireret af en pastaret jeg plejede at lave Hvidvinen der er i er alkoholfri
Jeg har på det sidste fået øjnene op for risotto. Det er jo en fantastisk opfindelse. Når risene får lov at stå og koge i bouillon og trække smag bliver de simpelthen så lækre
gerne spise blomkålsrisotto alligevel. Jeg er hverken på paleo- eller LCHF-diæt, men derfor må man jo. Jeg må for en god ordens skyld lige sige, at det her jo ikke er en rigtig risotto
Min udgave kom absolut ikke til at ligne den på billedet, og jeg tror det ville være godt med nogle ristede svampe i - bare for at det ikke bliver alt for ensformigt
Blomkålsrisotto - holy moly den smagte godt. Jane Faerber. Jeg havde læst om LCHF og var fascineret af tanken om at man "måtte" spise så mange gode ting som jeg virkelig holdt af at spise
Fiks blomkålsris – læs ovenfor. Løg skæres i små tern og svitses i de 40 g. smør. Herefter tilsættes blomkål og de gives lige en kort omgang svits med løgene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.