Kødet fra kyllingen skar jeg bare i tern og brugte. Vi besluttede os for at lave pizza, da vi havde en masse kylling tilovers fra i går, her fik vi helstegt kylling i ovnen
Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Start med at stege bacon. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, baconog stegt dejligt sprød
For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Men med den lille mængde kylling måtte jeg ty til køleskabet, hvor jeg fandt lidt stegt bacon fra tidligere på dagen
Smag tilsidst til med salt og peber. Efter en tur ved tandlægen sent i går eftermiddags, blev aftensmaden i går lige hvad fryseren bød på og det der kunne laves hurtigst
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet medbacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
olie 5 stk forårsløg, hakket 400 g hakket kyllingekød 250 g cherrytomater, i kvarte 1 dl. tomateddike eller balsamico - salt og peber - lidt sukker 4 stk tortillas 100 g frisk spinat 50 g mild ost, revet
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – ogbaconsvøb
Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Det har jeg ikke noget imod at andre gør, men det er bare ikke formålet med denne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.