M. e. t. B. l. o. m. s. r. b. g. u. n. k. a. d. p. i. c. ø. å. h. v. j. D. 3. æ. ,. -. 1. y. f. O. T. I. P. H. N. (. 8. ). 2. 5. 0. 6. S. 7. 4. K. x. 9. L. e l
250 g smør125 g lys sirup250 g farin3 tsk kanel1 tsk stødt nellike2 tsk stødt ingefær1 tsk stødt allehånde500 g mel60 g syltede appelsin i tern - jeg havde glemt at købe dem, så mine er uden i år
S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. n. u. i. b. a. d. p. s. k. f. å. ,. D. æ. ø. h. ". ). K. y. O. J. U. B. (. 1. 2. 5. 0. c. R. Æ. H. /. M. L. N. T. -. G. P. V. z. E. |. 8. I. A. C
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Så er det ved at være december og derfor er brunkagerne lavet klar. Brunkagerne er meget smagfulde, krydrede og ellers smager som en brunkage bare skal
Jeg fik i fredags nogle vareprøver med hjem fra job på Mette Blomsterbergs nye færdig dejserie. Vi bruger i forvejen Mette's opskrift på brunkager, som vi syntes er rigtig god
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. j. u. b. a. ,. o. s. v. m. h. y. k. p. ø. f. B. æ. D. c. 2. 0. I. 1. 5. 7. (. M. O. ). ½. /. 4. F. 3. T. P. R. L. 6. -. 8
Disse brunkager er lavet efter Mette Blomsterbergs opskrift. I går stod den på vaniljekranse og i dag står den på brunkager, så der er god mulighed for klassisk juledag i weekenden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.