i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Jeg vilikkebegivemigindidiskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Opskrift på opbagt sovs. Karbonader og opbagt sovs er sådan en rigtig mormor-ret og det er aldrig noget jeg rigtigt er opvokset med, men jeg synes nu også det smager ret fantastisk
Karbonader – opskrift. Her på siden kan du finde mange andre gode klassiske retter og opskrifter. Karbonader – Hver evig eneste gang jeg laver karbonader eller krebinetter, melder tvivlensig – er det nu det ene eller det andet, jeg laver
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. K. a. r. b. o. n. d. e. g. t. æ. m. l. v. D. å. k. s. f. H. ø. ,. h. F. u. j. p. 4. 5. 0. 1. 3. B. /. V. L
Hjemmelaget karbonader er så godt, særlig med friske grønnsaker til. Her er en god middagsrett med kokt blomkål, mandelpoteter, rognebærgele og en god peppersaus
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. B. l. r. s. u. t. e. n. a. v. f. j. D. g. k. ,. m. d. T. 2. '. ø
Når jeg besøger mine forældre får vi ofte karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Og især elsker at jeg få en rest karbonade på rugbrød dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.