“Is hele året” af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn. Dertil kommer opskrifter på drinks og cocktails baseret på flere af de forskellige is, samt forslag og opskrifter på en masse tilbehør, hvis du har lyst eller tid til at gøre din is endnu mere festlig
“Mit tyrkiske køkken” af Rukiye Benli. Hendes forældre er tyrkere og allerede som barn lærte hun en masse om tyrkisk madlavning af kvinderne i hendes familie og omgangskreds
I starten af december blev jeg kontaktet af Gads Forlag, om spurt om jeg som madblogger havde lyst til at anmelde en ny kogebog – det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til
I dag har jeg læst den mere grundigt igennem, og her følger min anmeldelse af bogen. Teoriafsnit. Bogen starter med en uddybning af kornprodukters uheldige virkning på vores krop, og derefter fedtets gode virkninger
Ærtefalaflerne er en af mine favorit opskrifter fra min kogebog Grønskolling. Falafler er nok en af de lettest tilgængelige veganske madvarer, når man spiser ude i Danmark
Og sendte mig nedenstående billede af sin frokost. Det er en bog der handler om at være en familie, der bliver ramt af stor sorg og hvor svært det kan være at håndtere
Den indeholder gode ideér til små hurtige snacks, som kan nydes fra den tidlige morgenkaffe, over bruchetta og muffin om eftermiddagen eller til små lækre chokolader sammen med kaffen efter aftensmaden
Den lille superkålbibel af Amelia Wasiliev. Når man bladrer gennem bogen, bliver man mødt af et kort introduktionsafsnit og herefter opskrifter, der er lækkert og overskueligt stillet op med ingredienser på den ene side og det færdige produkt på den næste
Bogen indledes ved at præsentere Mia og hendes veganske baggrund, som følges op af en beskrivelse af basisvarer og køkkenredskaber i hendes veganske køkken
Herlig og ærlig mad af Emma Martiny. Bag kogebogen Herlig og ærlig mad står bloggeren Emma Mariny, som blogger om alt lige fra mode og makeup til sunde opskrifter og rejser på bloggen af samme navn
Pizza er jo ikke nødvendigvis den sværeste ret at lave, hvis man ser bort fra dejen, men på trods af dette, så synes jeg, at Laura og Christine har fundet på nogle virkelig gode bud – også typer af fyld, som jeg ikke selv have tænkt på
Grønt og skønt af Camilla Thelin. Ud over at blogge om lækker, grøn mad kan hun også skrive food stylist og madfotograf på CV’et, og sidst men ikke mindst studerer hun medicin på Københavns Universitet
Femme Food af Annika og Winnie Methmann. Bogen er blevet til på baggrund af forfatternes succesfulde blog, og viser klart og tydeligt, hvordan en kost fri for disse ingredienser kan være lige så populære at sætte på bordet som kost med deres modparter
“Krydret Kogekunst” af Send Flere Krydderier. Send Flere Krydderier giver en forståelse for, at der er en gruppe af kvinder med anden etnisk herkomst end dansk, som ofte bliver overset på det danske jobmarked, men som besidder nogle kundskaber, som sagtens kan skabe værdi hos andre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.