så pas på medkarry, der er mange forskelligeblandingerog de variereri styrke. man skal dogikkeoverdrivemed styrken, det fandt jeg ud af for nogettidsiden
I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Noglevil måske sige, at disseæblebollermed kanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
Vifik en simpel salat med agurk, æble, banan, sukkerærter og hakket saltede peanuts. Jeg elsker kombination af karry sammen med frugt, og det er for mignødvendigtmed en "salat" ved siden af, da retten ellers nemt bliverlidt for "blød"
Og så har jeg tilføjet gulerødder ogfriskeæbler for et syrligtog sprødt twist. Jeg er ligesom hende også selv vildmedbollerikarry – det er sådan en nostalgisk ret for mig – så jeg var frisk
Hak løget fint, skræl ogrivæbletfint (her valgte jeg at riveæblet groft med skræl). Tag bollerne op med en hulske og læg dem tilafdrypningi en sigte eller et dørslag
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. a. f. m. e. s. t. d. r. ,. j. g. o. l. v. J. h. k. y. æ. u. p. U. å. ). 2. -. 3. (. 0. 1. ø. ½. b. c
Server bollerikarrymedkogterisog drysset medfintsnittet forårsløg ogæbletern. I denne variant er den skarpe karrykombineretmed sødt æbleog det giver et rigtig godt smags-spil
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. H. v. s. m. a. n. k. l. d. e. t. g. r. o. u. b. ,. h. y. p. å. f. æ. ø. B. G. (. 1. 5. ). 0. 2. j. c. ½. 3. M. -. D. 7. S. O. F
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
(Man kan også godt spise den i de andre måneder). og jeg fandt derfor på denne lækre januar-ret. Oveni er der et tiptil, hvordan du laver de nemmeste boller –
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.