Skær æblet i små tern og kom dem i sovsen sammen med kødbollerneog varm det hele godt igennem. Sovsen har en dejlig, rund karrysmagog så er den fyldt med æbler
Kødbollerne blev helt fantastiske, men karrysaucen blev lige en tand for stærk, vi havde ellers smagt dentil, men da den havde stået og trukket lidtigryden, så blev den bare stærk
Denneopskrift på bollerikarry er lidttilden stærke side, men du kan altid vælge at komme mindrekarryi, komme en milderekarryi eller helt undlade at komme karryiog så blot servere svitsetkarrypisket op ilidt vand så alle selv kan krydre deres portionindividuelt
Nu er jeg jo så heldig at ham dendejlige har en ynglingsretog det er sørme bollerikarryog jeg var en smule spændt på hvad han ville synes om min udgave
BollerneBringsovsefondenikog. Hvis du bruger suppetern så kog først mælken og opløs ternene iden. Når de alle sammen er kogt så hæld sovsefonden fra gryden over dem
Der til har jeg valgt at servere jasminris, men til en anden gang vil jeg nok skifte det ud med noget perlebyg som er super lækker og har en dejligog mere kraftig smag
Rul den ud og læg deni et godt smurt tærtefad. Tilsæt sukker og kør et øjeblik mere. Densidsteefterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.