Pisk melet i og spæd langsom op, først med boullionen og derefter med mælk. En af minelivrettererbollerikarry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Server med blomcolirissom et alternativtilris. Form farsen tilkødboller og kom dem op igryden. Kom de resterendeingredienserigryden og lad sovsen simretildentykner
Forleden lavede videndejligste ret inspireret af madbandittensbollerikarry. Bouillonen koges op i en dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
Bollerikarryer en af de retter, som mange familierlaver på deres helt egen måde. Idennevarianterden skarpe karrykombineret med sødt æble og det giver et rigtig godt smags-spil
Dertil har jeg valgt at serverejasminris, men til en anden gang vil jeg nok skifte det ud med noget perlebygsomersuperlækker og har en dejlig og merekraftig smag
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
(Man kan også godt spisedeni de andre måneder). og jeg fandt derfor på denne lækre januar-ret. Ovenierder et tiptil, hvordan du laver de nemmeste boller –
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.