Boller med surdej
familienandersen
familienandersen

Boller med surdej

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 boller:
  • 360 g vand
  • 150 g fuldkornsmel
  • 300 g hvedemel
  • 100 g surdej
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk olivenolie

Instruktioner

    Kom vand og mel i en skål og lad det stå i to timer

    Kom surdej og salt i

    Ælt 5-7 min

    Hæv 3 timer

    Fold dejen

    Hæv natten over i køleskab

    Pensel bollerne med oliven olie og flagesalt

    Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne

Kommentarer

  • sus1anne

     - 

    Skal bollerne laves og så i køleskab... ??? Eller hvad betyder fold dejen

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.