I. m. o. r. g. e. n. d. f. a. s. t. l. v. p. å. j. b. T. ø. æ. i. k. ,. u. J. h. D. c. –. y. H. “. ”. P. é. G. F. 2. 5. 0. 1. 3. E. S. (. ). B. C. z. Æ. V. N. 6. O. w. K. U. R. A. e g
Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Så er denne opskrift lige noget for dig. Skal du have friskbagte boller til morgenmad i morgen. Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Riv squash og gulerod ned i dejen og rør godt sammen. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Opløs gæren heri. Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Opskriften stammer fra min bedstemor, og det er de boller som vi altid blev budt til morgenmad. Smør,sukker, vand, hørfrø og de knækkende hvedekerner opvarmes ved svag varme i en gryde
Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse
Her er opskriften som jeg lavede bollerne i morges. Derfor endte han i en vippestol på køkkenbordet, mens hans mor gik i gang med at lave en portion boller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.