Det smagte nu ganske fint, men jeg tror retten er endnu bedre med svinekødet. Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat i nakkefilet'en i supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
Del. Coq au vin er fransk og betyder hane med vin. Rettelig en ung hane. Men det er ikke så nemt at opdrive i dagligvarebutikker, og oftest bliver retten da også tilberedt med kylling i stedet
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Er du knipen på vinen, kan du blande ut vinmengden med vann med litt rødvinseddik i. Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin
Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
Svits baconen i en gryde i lidt olivenolie. Tag den op og læg den på en tallerken. Rens champignonerne og skær dem ud i halve eller kvarte (alt efter, hvor store de er)
H. y. g. e. l. i. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. /. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 1. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. I. c. =. s g
Kog rosévinen op i en lille kasserolle med sukker og Fanø honning. ¾ dl mælk 2 stænger vanilje 1 citron, revet skal af usprøjtet 3¾ dl piskefløde 2 blade husblas 70 gr flormelis Hæld mælken i en lille gryde
1-1,5 kg svine hjerter (3 stk. ca. )1/4 fløde4 gulerødder3 løg i tern2 dl. tør vermouth1/2 bundt timian, hakket1/2 bundt bredbladet persille, hakket18 abrikoser i mindre stykkersalt og friskkværnet peberolie1 æble, skrællet og i mindre stykkerlidt smør til at brune kødet i1 bouillonterning af okse eller grøntsagerevt
Coq au vin er en klassiker, men en klassiker som finnes i mange varianter. Så lenge det er en hane kokt i vin med litt sopp, bacon og krydder, så er det stort sett en coq au vin
Vinen er den rosé, som jeg nu må erkende, ikke skulle nydes i sommersol på terrassen. Der er tilbud på andelår i vistnok samtlige supermarkeder lige nu
Dette er en moden Aji bonito som kunne bruges. - Vildt velsmagendeDette er en opskrift jeg lavede under min toscanske uge i sommers, men jeg fik ikke lag ud, for der var så mange andre opskrifter
Hell på vinen, og kok til den er fordampet. Som tidligere skrevet, viss du er i tvil, kok i vin. Kyllinglår i rødvin25 g tørket sopp2 ss smør1 kvast rosmarin1 laubærblad4 kyllinglår31/2 dl rødvin4 pancetta- eller baconskiversalt og pepperLegg soppen i en bolle, hell på kokende vann, og la den ligge i bløt i 15 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.