Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Vi stornyder det og er ude så meget som muligt og det er ved at være tid til at få vores egne kartofler i jorden sammen med at alle mulige frø, så vi om nogle måneder kan høste vores egne økologiske grønsager
Skyl og tør blegselleri stænglerne, og skær dem så i tynde halvmåneformede skiver. Skær spidskålen over, fjern stokken, skær kålen i både på langs og så i fine strimler
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Sæt en grillpande på blusset og skru højt op for varmen. 1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløgog persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
D. e. j. l. i. g. t. s. o. m. r. b. h. ø. …. d. n. p. k. f. å. a. N. v. J. u. y. ,. O. A. æ. c. (. 1. ). 4. -. 6. –. 5. 0. M. G. 3. T. L. S. K. B. 8. 2
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.