Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliverikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat. Ihh hvor har jeg glædet migtil at dele denne opskrift med jer
Her er så, hvad julienne-stavene fra mandolin-jerns-testeni går blev brugt til. En super velsmagende, cremet suppe med tre slags fisk og sprøde porrer på toppen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. F. r. a. n. s. k. l. d. b. ø. 1. 5. v. p. h. o. g. 2. æ. t. e. 0. m. u. å. R. ,. K. j. (. ). L. Æ. w. y. c. V. f
Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes. altså, hvis man spørger mig. Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret
1 rød chili. 2-4 fed hvidløg. 1 stilkcitrongræs. 1 spsk friskingefær. 2 spsk olie. 1½ l fiskefond. 400 g fast hvidfisk, fx lyssej eller torsk. 500 g babyspinat. 4 skiver groft hvedebrød, 200 g
Fiskesuppe – Fisk er sundt. Vi ved det godt, men hvor er der mange, der tror, de ikke kan lidefisk. Så måske kan de lokkes til at smage på en fiskesuppe
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. H. y. g. e. l. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. /. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 1. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. c. =. s g
For meg er løksuppe likefransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren. Denne elementære, men likefulltflerfoldige suppen er så god at man skulle tro det skulle avanserte kokkekunnskaper til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.