Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændendekærlighed. 500 g vildsvinekølle skåret i terninger – eller andet røget kød, fx røget andebryst eller røget svinemørbrad
Skræl kartoflerne, skær dem i stykker, og sæt dem over at koge (uden salt). Rør dressingen sammen, den skal være syrlig-sød, hæld den på salaten og server til den brændendekærlighed
Halver kartoflerne og bring dem i kog uden salt. Men imens jeg skar det ud lugtede jeg til det, hvilket tog mig tilbage til aftensmaden hjemme ved de gamle med købe hønsekødssuppe med de gummiagtige orange og hvide klatter i
Det var det, jeg gjorde her med min moderniserede version af brændendekærlighed. Til brændendekærligheds kartoffelmos skal der næsten serveres bacon og løg, så dem beholdt jeg selvfølgelig også - jeg tilføjede bare lige spidskål og gulerodstern, for at give noget bid og dild til smag
Brændendekærlighed m/ persillerod & kalkunbacon. Brændendekærlighed m/ porrer, æble & bacon 2 kg. Kartoflerne skrælles og skæres i små skiver og koges rigeligt
Brændendekærlighed smager bare fantastisk godt - og så er det proppet med både smør og bacon. 100 g champignon skåret i tynde skiver (det er ikke med i traditionel brændendekærlighed - vi synes bare, det smager skønt i retten)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.