Når vandet er fordampet ogsukkeret er størknet og blevet helt tør så det nu du skal have tålmodighed, skru ned for varmen og rør, rør, rør og rør i det til sukkeret begynder at smelte igen, hold godt øje med når sukkeret smelter at det ikke brænder på og tag panden af varmen hvis det går for stærkt
Var der dognoglesukkerklumper, udenmandler i, så var de mine. Temperaturen på smeltet sukker, kan godt blive højere, end slip-let belægningen kan lide, og det har vi ikke lyst til, at få i de brændtemandler
Bring mandlerogsukkerlage i kogogkog det ind til det får en sirups konsistens. Skru ned på lav varme og lad al vandet fordampe, så sukkeret får en lysebrun flormelis konsistens
Her får du min opskrift på brændtemandler i en karamel af palmesukkerog kokosolie. Jeg tilsætter kanel, da det giver en rigtig god smag til mandlerneog karamellen, nu hvor det ikke er almindeligt sukker, der er en hel del sødere
Alle varianterne smagte faktisk vildt godt, men min favorit var helt klart pebernøddeversionen, hvorefter lakridsversionen og choko-kanelversionenkom på anden- og tredjepladsen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.