N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Jeg kan bedst lide et godt og groft brød. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Bum – og så har du et virkelig dejligt hjemmebagt brød af den helt sunde slags på verdens nemmeste måde
lavet tunmousse, salt mandler, brownies, brød, dadler med bacon og pesto. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.