N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Stil dejen i køleskabet natten over. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Tilsæt den blendede bageblanding, rør det sammen og kom blandingen i en smurt form. Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
Foccacia er et madbrød, som passer ualmindeligt godt til f. Min mor og jeg stod i køkkenet næsten hele morgenen, for at vi kunne tilberede mad og lækre sager til min mors venindes fødselsdag
Disse er perfekte å servere til suppe,lasagne eller gryterett. Forvarm ovn til 200 grader. Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun
Der er kommet en ny brødfavorittil byen. hørfrø (kværnes til mel). Nøddefrit stenalderbrød. Derfor har jeg forsøgt mig med et mere kaloriefattigt “rugbrød” – der tilmed smager, ligner og dufter som rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.