/. /. B. r. ø. d. t. e. n. b. a. g. i. m. æ. l. k. c. h. o. s. y. E. u. p. v. M. å. f. U. ,. j. D. H. S. I. G. T. 1. 5. 2. 0. 4. -. 3. 6. (. ). ½. 7. F. P. w. J. A. Ø. N. O. x
Nu står aftenen på lidt let aftensmad (spinat/kyllinge muffins + salat), et godt glas rødvin (eller to), Lykke i fjerneren og lidt mere kanelbrød, guuuuf
/. /. E. n. k. o. m. b. i. a. f. r. s. ø. d. ,. æ. l. e. g. -. t. u. v. O. 1. 5. 3. 0. 6. 2. j. h. M. G. T. (. K. å. S. ). Æ. D. L. F. y. p. I. N. H. J. B. 4. 8. U. ". P. c. a l
Jeg har afprøvet dette brød mix fra Funksjonellmat / Sukrin og jeg er super imponeret og jeg må indrømme det nok er det beste brød mix jeg har afprøvet
- en alternativ og fiberrig morgenmadsbolleMeeeeen du kan selvfølgelig også spise dem til din frokost, til eftermiddagskaffen eller du kan have dem med i madpakken, fyldt med lækkert pålæg og grønt
Mit endelig valg faldt på en opskrift af Nigella Lawson på brødbudding. Egentlig så syntes jeg ikke at brødbudding lyder specielt lækkert og generelt er budding ikke lige min kop the
Bland/ælt blandingen på maskine i ca. Opskrift på perfekte, søde Thanksgiving bread rolls. Opskriften er ikke en traditionel amerikansk bread roll, men efter at have holdt årlige Thanksgivings siden 2011 foruden at være inviteret til nogle stykker, har jeg en del erfaring
hvedemel6,5 dl kærnemælk eller A38 (jeg brugte halv/halv)1 spsk. Er det ikke genialt. – at det tager mindre end 45 minutter fra at man har besluttet sig for at bage et brød, til der kommer et nybagt, smukt, luftigt og sprødt et ud ad ovnen
Preheat the oven to 180C/350F. Cut the bread on a diagonal into 2cm/1" diamonds but do not cut all the way through the bread (just like you would cut a french stick for garlic bread). Wrap with foil and bake for 15minutes until the cheese has mostly melted, then unwrap and bake for 5 minutes more to make the bread nice and crusty. 100g /3. 5oz / 7 tbsp unsalted butter, softened
Chia Seed Pudding. Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
2 1/2 dl vand. 2 1/2 dl vand. Det var ved at være lidt tid siden at jeg sidst havde bagt et brød, og jeg tyede derfor til Rikke Grybergs fantastiske bog "Byens bedste brød og kager"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.