Imens kagen bager varmes fløden med chokolade over svag varme og omrøring. Det her er så endnu en opskrift på brownies - jeg jagter altid den ultimaive opskrift på brownies og chokoladekager - det er altså mine favoritkager - uhmmmmOpskriften har jeg fået af Doris
Serveres med frisk revet parmasan og evt. Løgene svitses i fedstoffet og når de er blevet lidt gennemsigtige tilsætte champignonerne, som er skåret i skiver
Jeg har haft disse store koteletter liggende i fryseren i et stykke tid og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Kom risene i kogende vand med salt. Græsk farsbrød er også en af de retter jeg har haft lavet gennem mange år - og opskriften stammer fra de gamle Karolinebøger
Citronskrællen rives fint og blandes med krydderurterne. Kartoflerne skrælles og skæres i halve. Med en finger løsnes skindet på den hele kylling - pas på det ikke flækker
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Stik kernehuset ud af æblerneog fyld dem op med marcipanblandingen. Serveres lune med vanilleis. En rigtig lækker sensommer dessert hvor man kan bruge de gode danske æbler
E. n. s. a. d. k. g. e. m. æ. b. l. r. o. ø. p. å. t. K. f. D. B. ,. i. u. j. h. v. I. J. y. (. /. 2. 0. 1. 3. -. #. S. L. T. O. 4. 5. 6. ½. ). P. M. H. N. c
Top med skyr og spis. Når æblerne har fået farve puttes rosiner, nødder ogkanel på panden. Indgredienserne vendes sammen på panden og steger videre i et par minutter
Super lækker opskrift på bradepandekagemedæbler som smager fantastisk og som er nem at lave og fryse ned så du altid kan tage en lækker æblekage op når der kommer gæster
E. f. t. e. r. å. s. a. n. d. l. i. g. o. v. m. ,. u. k. z. J. h. æ. b. I. j. V. p. C. c. 1. 2. 5. 0. ø. 4. (. ). P. T. é. y. B. K. F. D. /. 8. -. 3. A. G. t l
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.