Braiseret Kalveskank
Kvalimad.dk
Kvalimad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 tykke skiver kalveskank a ca. 350 gram (osso buco)3 spsk olivenolie2 spsk mel2 løg1 gulerod2 spsk tomatpuré2 fed hvidløg1 bouquet garne - 1 bundt persille, 4-5 laurbærblade, 1 bundt timian (eller 1 spsk tørret)1/2 dl balsamico eller sherry eddike1/4 liter rødvin1/4 portvin eller madeira1/4 liter mørk kyllinge fond250 gram svampe
  • 4 tykke skiver kalveskank a ca. 350 gram (osso buco)
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk mel
  • 2 løg
  • 1 gulerod
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bouquet garne - 1 bundt persille, 4-5 laurbærblade, 1 bundt timian (eller 1 spsk tørret)
  • 1/2 dl balsamico eller sherry eddike
  • 1/4 liter rødvin
  • 1/4 portvin eller madeira
  • 1/4 liter mørk kyllinge fond
  • 250 gram svampe

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.