Start med at krydre kyllingebrysterne. Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
Flæk kartoflerne på langs og læg dem med skærefladen opad i den ene side af en bageplade med bagepapir, så der er plads til fadet med kyllingestykkerne
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene. Det blev derfor til denne virkelig lækre og cremede pastaret med kylling, svampe, soltørredetomater og masser af citron og frisk persille
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem med kyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørredetomater, pesto og en af mine yndlings. Kom et par spsk fyld i miden af hver, top med et par skiver gedeost og fold kanterne ind over, så du stadig kan se lidt af fyldet i midten
med skiver af kalkunbacon. Dagens variation er med kyllingefars, champignon og soltørredetomater. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Kombinationen af en god bolledej sammen med lækre, salte kalamata oliven, krydret oregano og smagsfyldte soltørredetomater giver alt i alt et lidt middelhavs inspireret twist, der er perfekt som sandwichboller til madpakken og til fryseren, som en nem løsning på en travl dag
Køl dem efterfølgende af i iskoldt vand, lad dem dryppe af og dup dem tørre. Start medsaucen på tallerkenen og fordel herefter lam, tomater og auberginepakke oven på saucen
Smag saucen til med salt, peber og en anelse citronsaft. Pasta koges efter anvisninger på pakken, og så, når vandet er hældt fra, vender du den rundt i saucen efter bedste evne sammen med en flok friske basilikum- og salvieblade
Rør en fars af hakket kød, æg, mælk og hvedemel og krydr den med salt og peber. Rul farsen sammen som en roulade, brug bagepapiret til at styre farsen med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.