Svineskankenelige efter de er kommet ud af ovnen. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Tag skanken op af gryde og pak den indisølvpapir. Svineskank er rigtig lækker simremadog så er det faktiskbilligt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. a. l. s. å. n. m. ,. d. p. u. g. ø. o. k. v. h. æ. b. (. -. J. f. )
Jeg kan dog godt lide at lave retten medsvinebryst, da det føles mere hjemligt. Man kan derfor erstatte svinebrystetmed de fleste andre svineudskæringerne - det er kun pengepungen, der sætter grænsen
Dub rejerne med køkkenrulle, så det sidste vand forsvinder fra dem. Grøntsagsspaghetti er lavet afgrøntsager, såsom squash, aubergine, gulerødder, rødbede, pastinakog et MUST
Tilsætbalsamicoeddikeog lad koge væk, dernæst rødvinog lad det koge helt ind. rødvin. En lækker gæste ret med masser af smag og store dele af retten passer sig selv, så der er tidtil at underholde gæsterne
Derefter tilsættesstrimlede, tørrede fignerog steger medi et par minutter. Server de braiseredesvinekæbermed bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
Brun kødet iolieogtilsæt herefter løg og alle krydderier undtagen kanelstænger ogsafran. Lammekødetsogfignernes sødme kombineretmedlidt knas fra valnødderne samt kanelens runde smag er virkeligfantastisk
Forberedelsestid. Tilberedningstid. 30 minutter. 40 minutter. 700 g lammekøllei tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- ogingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner ogimindre tern [. 1 spsk hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.