Braiseret Nakkesteg med Rosenkåls risotto
Anders Madunivers
Anders Madunivers
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g Nakkefilet
  • 1 Mørk Øl
  • 1 l vand
  • 3 Gulerødder
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1/4 knoldselleri
  • 8 Laurbærblade
  • 1 spk Peberkorn
  • 2-3 kviste Timian
  • 1/2 dl Soya
  • 3 spk balsamico
  • Rosenkåls risotto
  • 5 håndfulde perlespelt
  • 1 1/2 glas hvidvin
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g rosenkål
  • 25 g smør
  • 1 håndfuld parmesan
  • salt
  • peber
  • oliven olie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.