I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Braiseret svineskank. smagfuldt og med masser af saft og kraft. undervejs med lidt folie. Kødet smutter nu ganske nemt fra benet, og kan serveres med grøntsagerne og lidt friskkogte ris
Derfor har nakkesteg brug for langsom og stilfærdig tilberedning, hvis fedtet skal smelte af, og senerne blødgøres med en smeltende mør steg som resultat
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Denne opskrift på risottomed tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. Jeg vil tro, at de tørrede svampe også er til at opstøve i specialbutikker i Danmark, ellers køb nogle med hjem, hvis du kommer til Italien
Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Mos salatosten og vend den i risottoen sammen med ærter, tranebær, salt og peber. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme
Skjær kyllingfiletene i brede strimler og bland dem med risen, sammen med ertene. Skjær kyllingfiletene i brede strimler og bland dem med risen, sammen med ertene
Til arrangementet i parmesanostens tegn på La Trattoria Del Bosco i sidste uge, som du kan læse mere om her, kiggede jeg kokken Mario Copetti over skulderen, da han lavede en risottomed timian og citron
Nakkestegen var med svær – og det er nu så dejligt, når de er det. En nakkesteg fra vores gode gris, fundet i fryserens dyb, blev til en lækker regnvejrs-lørdagsmiddag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.