ret Braiseretsvin & Rosenkål. ret Kammuslinger & Havtorn. Ristede kammuslinger med æble-nødde. Så kom vi igennem den første ret, denne kolde november aften
Kombinationen af de lyn-smørristederosenkål med saftige æbler, syrlige tranebær og knasende hasselnødder smager virkelig godt – helt klart værd at prøve, før du rynker på næsen næste gang
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Kom svinekødet på og rist det færdigt. 2 løg 5 store gulerødder 1 spsk karry 1 dl sojasovs 1 dl sød chilisovs 3 knuste hvidløg Salt peber 800 g hakket svinekød Riv gulerødderne
5-6 personer. 12-15svinekæber. 3-4 kryddernelliker. I samme stegeso, store gryde, eller hvad du nu bruger, spæder du op med yderligere lidt fedtstof, hvori gulerødder i grove tern, løg i kvarter og halverede hvidløg får lov at hygge sig lidt – en 5-6 minutter eller deromkring ved jævn varme. Lad simre under låg i 2,5-3 timer. Relateret 5-6 personer. 12-15svinekæber. 3-4 kryddernelliker
Braiseret Oksespidsbryst. Braiseret Oksespidsbryst. 1,6-1,8kg Oksespidsbryst. 15-20 peberkorn. Derefter skrues ned på middelvarme og simre i 1,5-2 timer. Lad koge møre i 20-25 min. Tag en lille sovsegryde, kom balsamico og honning i og lad det koge helt ind til det bobler kraftigt op, derefter tilsættes rødvin og koges kraftigt ind inden braiserings væsken tilsættes og koges ind til der er ca 2,5-3 dl. 1-2 spk. 1,6-1,8kg Oksespidsbryst
hakket svinekød. Læg rosenkålen over i fadet med bacon, og fordel farsen over. 500 g hakket svinekød. 2-3 dl bouillon eller vand. 500 g rosenkål. Rens rosenkålen og kog den i letsaltet vand i 8 – 10 minutter, og dryp dem af i en sigte. 2-3 dl bouillon eller vand
-. -. -. -. -. -. -. -. -. S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.