Virker mosen tør kan lidt mere smør tilsættes, synes man det bliver for fed kan noget af smørret erstattes med mælk, men smør giver det bedste resultat
Hæld vandet fra og kom smøret i sammen med mælk og parmesan, rør kraftigt med en gaffel til en dejlig moset konsistens, der må stadig gerne være lidt klumper i
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Braiseret svineskank. smagfuldt ogmed masser af saft og kraft. undervejs med lidt folie. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen medkartoffelmosog ovnstegte rodfrugter
Svinekammed rodfrugter. Om morgenen – eller gerne aftenen inden, hvis muligt – gnides stegen med de tre knuste hvidløgsfed samt skallen fra citronen og lidt olivenolie samt salt og peber
Jeg kan dog godt lide at lave retten med svinebryst, da det føles mere hjemligt. Man kan derfor erstatte svinebrystet med de fleste andre svineudskæringerne - det er kun pengepungen, der sætter grænsen
Servér med en god omgang kartoffelmos, og så kan både efterår og vinter sådan set bare komme an …. Vend dem derefter i mel krydret med lidt salt og peber
Mos dem, rør med salt og juster konsistensen med lidt mælk. For jeg havde gemt en håndfuld af de lækre blade (de kan sagtens holde en uge i køleskabet, hvis de ligger i en plasticpose og er stænket med lidt vand)
Stod mednogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter
Legg svinekamen i Crock-Pot kjelen og gni den godt inn med marinaden. Svinekam her altså, med en vri. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Skræl og rens knoldsellerien og skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Forslag til servering kunne være en rørt hakkebøf med nye bønner
Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. Tag fisken op og hold den varm. Hæld tomatsaucen over fisken og servér med ris og dampede porrer i mindre stykker drysset med dild
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.