Svineskank – den nederste del af grisens ben – er meget kødfulde på en frilandsgris. Som efterårsret simret med årstidens grøntsager og smagsgivere er det god lørdagsmad – også til gæster
J. e. g. r. l. i. k. o. m. t. n. d. p. ,. h. v. j. b. s. f. u. a. y. I. ø. æ. (. M. A. ). D. å. /. H. 4. 2. 3. 1. ½. S. B. é. 5. T. -. c. 6. K. 7. 8. P. e g
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Jeg kan dog godt lide at lave retten med svinebryst, da det føles mere hjemligt. Man kan derfor erstatte svinebrystet med de fleste andre svineudskæringerne - det er kun pengepungen, der sætter grænsen
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Stod mednogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter. Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
H. e. r. d. l. j. g. n. m. t. ,. s. o. p. a. i. ø. k. v. h. D. å. f. J. b. u. ". I. S. y. N. Ø. 9. %. c. E. F. z. M. L. (. 4. ). 1. 2. 5. 0. 7. 3. -. B. æ. K. T. /
Svineskanken er en gammel kending, og den finder du opskriften på her. Når kartoflerne er kogt, så hælder du vandet fra og blander porren i sammen med ricotta og mælk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.