Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
S. p. i. c. y. k. l. n. g. r. e. t. m. d. o. ø. s. a. L. h. v. D. u. b. ,. f. å. T. 4. j. -. 8. 6. 3. 1. w. P. 0. 5. *. K. B. é. (. ). &. æ. H. /. 2. J. ". R. A. C. U. V
Dette er en lille nem og hurtig tapas ret, som vi er meget glade for her i huset. Den ser muligvis ikke ud af så meget, men smagen er virkelig intens og kraftfuld
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Jeg er blitt hekta på braisering av lammebog. Da jeg laget lam ras el hanout på denne måten, ble resultatet så mørt og godt, at jeg sporenstreks måtte kjøpe mer lammebog for å teste ut flere versjoner av denne måten å tilberede lammebog på
Kom peber, hakket forårsløg, grofthakket chili og alle de friske og tørret kryderurter i. Skyld kyllinglårne og snit et par snit i lårne, så marinaden kan trænge ind i dem
Jeg lagde en urtepasta som jeg la under skinnet på lår- og brystykker. Sammen med marinerte rotfrukter og norske plommer ble det en ovnsrett som imponerte på både smak og utseende
Det er virkelig noget, jeg har brug for i øjeblikket. Det er lige, hvad jeg har brug for, og jeg tænker, at der nok sidder mindst et par stykker af jer på den anden side af skærmen, som har det på samme måde
Sådan en lavet fra bunden med krydret kødsovs, hjemmelavet bechamel og lasagneplader. Der er allerede en del versioner på bloggen, og selvom min ultimative favorit nok er den helt traditionelle (helst a la mor), så er det nu ikke dårligt at udfordre den klassiske ret engang i mellem
Bacon, chorizo, grønnkålog fløte ♫♪. Grønnkål hadde jeg også igjen, fra gårsdagens middag. Grønnkål. Jeg hadde igjen noen rester av chorizo og bacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.