Korn af 1/2 vaniljestang. 1 1/2 dl piskefløde. Korn af 1/2 vaniljestang. 1 1/2 dl piskefløde. Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften
Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat. Og i år ville jeg gerne kaste mig ud i fransk nougat, og det var virkelig ikke så indviklet, som jeg havde forestillet mig
Porcheret æg (eller smilende æg). Tilbered det pocherede æg efter denne eller denne metode. – eller kog det i en gryde i 7-8 minutter til det er smilende, pil ægget og skær i kvarte til salaten
I. p. i. n. s. e. h. a. r. j. g. l. v. t. æ. k. o. u. m. d. f. ). D. ø. ,. K. é. O. 2. b. 1. c. F. ½. 6. T. 4. -. 5. å. G. L. S. 8. y. (. N. 7. 3. 0. H. P. ) g
500g vildsvinbov1 flaske rødvin1/2 - 1 L vand1/4piskefløde1/2 dl soyasauseolivenolieGrøntsager. 3 løg2 store gulerødder1 porre1/2 knoldselleriBlandede svampeKrydderier. 3 stilke frisk rosmarinskal + saft fra en øko appelsin2 laurbærblade1 lille håndfuld hel sort peber1 lille håndfuld hel enebær1/2 flaske rødvinVildsvinet marinerer på køl i min. Nu skal ragouten simre til den er mør, det kan tage alt fra 1 1/2 -2 1/2 time, man må holde øje. 1/2 - 1 L vand. 1/4 piskefløde. 1/2 dl soya. 1/2 knoldselleri. 1/2 flaske rødvin
Sidste weekend var jeg en tur i København sammen med min skønne kæreste. bestående af tofu/cashew “koteletter” med portobellosvampe, ovnristede søde kartofler og rødvinssauce
– Nu hælder du hvidvin, cognac/portvin og balsamico eddike ned til løgene. og jeg har taget billeder og forsøgt at få hans franske accent til at give mening
Jeg skal ærligt indrømme, at jeg lavede fransk nougat, fordi det ser så utrolig flot ud. ) Jeg er helt vild med denne hjemmelavede version af fransk nougat, som jeg lod mig inspirere af på ‘Julestads‘
/. R. e. s. t. a. u. r. n. b. l. i. g. O. æ. k. d. o. ,. m. h. y. å. f. B. M. c. V. v. 1. p. 7. N. q. F. K. &. ø. 4. 0. (. ). H. -. j. G. D. 2. S. é. 3. J. '. 5. L. 6. ä. U. P. x
/. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. H. y. g. e. l. i. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 1. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. I. c. =. s g
For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren. Da er det bare å ønske seg en trykkoker til bursdagen og invitere til fransk aften
/. /. /. J. e. g. r. i. s. æ. v. l. d. m. k. o. b. n. a. t. f. ø. p. j. ,. u. M. Ø. R. D. E. 2. 0. h. 5. 1. 4. c. 8. å. F. Y. L. 3. K. (. ). S. N. V. I. x. B. P. y
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.