Brownies med valnødder
gabbi
gabbi

Brownies med valnødder

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 150 g mørk chokolade (50%)
  • 4 æg
  • 250 g sukker (3 dl)
  • 150 g mel (2,5 dl)
  • 3 spsk kakao
  • 200 g hakkede valnødder

Instruktioner

    Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af.
    Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps".
    Bland mel, kakao og valnødderne ( valnødderne skal være knuste, men ikke til pulver, bare mindre stykker) sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen".
    Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen.
    Lad kagen køle af.
    Bag kagen 25 min på 175 grader.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.