Brunch – til når der skal kræses ekstra meget
auraforlauraK
auraforlauraK
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 dl skummetmælk
  • 60 g havregryn
  • 80 g hvedemel/grahamsmel
  • 1⁄2 tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 ½ tsk. flydende akaciehonning
  • 15 gram gær
  • 5 dl lunken vand
  • 700 gram mel (jo mere groft mel des mere vand skal der til)
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk salt
  • 50 gram gær
  • 3 dl lunken vand
  • 200 g hvedemel
  • 400 g speltmel/fuldkornsmel/grahamsmel
  • 2 – 2 ½ tsk. honning
  • 1 spsk salt
  • 1 dl græskarkerner
  • Æg i cocotte
  • . 4 personer
  • 4 æg
  • Serranoskinke
  • 2 håndfulde champignon
  • 1 løg
  • 2 tomater

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.