Læg dejen i en skål beklædt med husholdningsfilm og lad den stå i køleskabet natten over - gerne længere tid også, hvis du ikke har tid til at bage brødet om morgenen
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Skær blomkålsbuketterne i helt tynde skiver og det samme med æblebådene og forårsløg. Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Gulerodsboller med havregrød, rugmelog rosiner (ca. Smelt smørret i havregrøden, hæld grøden over i en stor skål, og bland den med vandet, så blandingen bliver lunken
Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig medrugmel. Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang piroggermed i madpakken
D. e. t. r. i. n. m. d. v. æ. g. a. l. o. ". p. ø. s. k. f. -. å. h. ,. R. (. b. u. N. ). j. P. c. T. I. F. 4. 8. 1. 0. 2. 5. 3. /. y. %. O. H. S. K. B. 6. 7. V. 9. A. n g
De er lækre, bløde ogmed masser af smag. Placer brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Tilsæt salt, tørret basilikum, pressede hvidløg, gurkemeje, soltørrede tomater, solsikkekernerog mel
Smør indersiden med sennep og vend stykkerne herefter i rugmel på begge sider. Vask blegsellerien og skrald de det yderste lag af med en kartoffelskralder
Riv squashen (med skræl) og tilsæt sammen med margarine, salt, honning, æg, solsikkekernerog mel. Solsikkekernerne giver en dejlig smag og en lille smule knas i bollerne
Saftige gulerodsboller med spelt, solsikkekernerog hørfrø. Det kan nogen gange være lidt af en bedrift, når man bager med de grovere meltyper, da de suger meget mere væske, end man lige regner med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.