Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Lidt fladere end den klassiske brunsviger men nok snask til at tilfredsstille din indre sukkergris – du kan evt lave bunden lidt tykkere, hvis du synes
I. l. ø. r. d. a. g. s. f. e. j. v. i. m. n. V. h. t. ,. o. k. y. u. p. D. å. æ. b. O. z. H. N. J. S. C. M. c. E. K. ). B. (. 1. 2. 3. x. 4. ½. 5. 0. 8. R. /. L. T. Æ. P. F. -. U. |. <. ". ) l
Derfor lavede jeg lidt rettelser til den oprindelige opskrift. Som traditionen i min familie foreskriver, så skal der selvfølgelig brunsviger på bordet
Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
Jeg har længe haft lyst til at bage brunsviger, men har altid været bange for, at den skulle blive tør og kedelig, men så fandt jeg en rigtig god opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.