De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up. Æg er en all-time klassiker, men hvorfor ikke pifte æggene lidt op
Smelt smørret på en pande og kom chili- samt hvidløgsflager på panden. Så blev det Oscar aften og til dagens aftensmad, hører sig en forret er på sin plads
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Hvidløgsolie – en god én af slagsen. Bruschetta er et herligt tilbehør eller en forret – antipasto som det hedder på italiensk, og det er da også fra Italien retten stammer
Jeg er sikker på at de tomater man køber er lige så gode, men der er bare noget specielt ved selv at have sået et lille frø, set det vokse sig til en plante, vente på tomaterne modnes, plukke og tilberede dem inden man sætter tænderne i dem
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
Tilsæt kødet og steg til det er brunet på alle sider. 1 færdig fuldkorns-pizzabund, 260 g. 200 g. 3. 200 g. Tyrkisk pizza er lidt anderledes end den pizza vi normalt spiser
Blinis er normalt kun lavet på hvedemel, som er fattig på kostfibre, men jeg har forsøgt at ernæringsforbedre dem ved, at skifte lidt at hvedemelet ud med havregryn og rugmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.