Bryllupskage med chokoladekage, lakrids- og hindbærmousse
Mullehuset.dk
Mullehuset.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Det skal du bruge til Hindbærmousse
  • 250 g frossen hindbær
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1/4 dl piskefløde
  • 4 blade husblas
  •  
  • Det skal du bruge til Hvid chokolade og lakrids mousse
  • 75 g hvid chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • 1 1/4 dl creme fraise
  • 3 tsk lakridssirup
  • 2 blade husblas
  •  
  • Det skal du bruge til chokoladekagen
  • 120 g smør
  • 300 g sukker
  • 2 æg
  • 1 dl kakao pulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 5 1/4 dl kærnemælk
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 3 tsk hvidvinseddike
  • Bages i 1 springform på ca. 25 cm
  •  
  • Kagen er smurt op med en almindelig smørcreme
  • 225 g smør
  • 200 g flormelis
  • 3 spsk mælk
  •  
  • Det skal du bruge til marcipanpynten
  • 250 (ren rå) marcipan
  • 125 g flormelis
  • 30 g glukosesirup

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.