Flæk burgerbollerneog smør dem med chilimayonnaisen. Fridag nummer to efter bacheloreksamen blev nydt i fulde drag og der gik igen nogle timer i køkkenet, med en af mine absolutte amerikanske favoritter
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt medPulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
selv burgerboller, og drys med forskelligt – sesamfrø, græskarkerner osv. Tilbered en pulledpork der har trukket med lækker rub og er bagt eller grillet over sagte ild i mange timer
Serveres i en BURGERBOLLEmedCOLESLAW. Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – ognoget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Så blev det min tur til at prøve kræfter med opskriften pulledpork. Dertil serverede jeg en hjemmelavet BBQ sauce, coleslaw, syltede rødløg og ovnstegte kartofler med hvidløgs-mayo og dijonnaise
Tilbehøret til klassisk pulledpork er coleslaw, hvilket er noget jeg aldrig har kunne lide og Tommi var heller ikke vild med tanken om hvidkål og gulerødder i dressing, men han spiste det både om aftenen ved gæster og rester til dagen efter til frokost ogindrømmede at det smagte godt
Vi serverede det med barbequesauce og en hjemmelavet coleslaw. Læg en bageplade med lidt vand under - det giver saft til kødet og fanger dryppene, så ovnen ikke bliver ulækker
Serveres i en BURGERBOLLEmedCOLESLAWBuon appetito. Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af
Drysses med sesamfrø, og efterhæver lige et kvarters tid på køkkenbordet alt imens ovnen opvarmes. Derfor endte han i en vippestol på køkkenbordet, mens hans mor gik i gang med at lave en portion boller
P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. -. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
Server i burgere, pitabrød, wraps, sandwich eller sammen med en god salat. Med denne opskrift kan du endda nå at lave det efter arbejde, hvis du har marineret kyllingen dagen før
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
burgerboller. Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.