Det hele blendes godt og smages til med salt og peber. Jeg blev introduceret til dette skønne mellemmåltid af min roomie, og herhjemme er det blevet en stor succes
De har en smuk rød farve disse rødbedefalafler, som du. også fortrinligt til at tage med i madpakken. Og så er de bagt i ovnen uden fedtstof, så de er også
– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …. Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv
Økologiske loppefrøskaller kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder med en økologisk afdeling, men det er også det samme som produktet HUSK så det kan også sagtens bruges
Prøv den også på et stykke rugbrød med fx parmaskinke eller tomat. Skønne kyllingedeller med pin. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Lækker sprød og juicy portobello burgermed krydret kikærtebøf, guacamole og salat. Jeg syntes ofte, at vegetarmad inspirerer til mad proppet med flere grøntsager, farver og masser af smag og krydderier
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.