Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Rugbrød. Jeg er et af de mennesker, som ikke sover ret længe om morgenen. Derfor kan jeg godt lide at pusle rundt og gå og vågne, inden resten af huset står op
H. a. r. h. e. t. i. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. I. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. -. G
9 boller. 20 gr. gær. 4 dl vand. 350 gr. hvedemel. 85 gr. havregryn. 2 tsk. honning. 1 tsk. salt. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
Bagt kartoffelmos. Jeg elsker kartoffelmos. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Lækre bløde brioche burgerboller. Burgerbollerne bagte jeg efter en brioche opskrift – verdens lækreste burgerboller – hvis man går efter sådan en helt traditionel og klassisk burger med blød bolle
Instruktioner. Pisk vand, gær og honning sammen i en skål og lad det stå et par minutter, mens du vejer alle de tørre ingredienser af og blander dem godt i en skål for sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.