Det karakteristiske ved butterchicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butterchicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Lad kyllingen trække i min. Tilsæt kylling, sauce og fløde. 1400-500 g kyllingebryst, skåret i tern. 1indisk salat, ris, naanbrød og frisk korianderBlend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og dåsetomater sammen til en lind sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad det simre ved lav varme i 30-35 minutter, eller til kyllingen er mør
600 g kyllingfilet. 1Neutral yoghurtSkær kyllingefilleterne i grove tern /ca. 1Kom kyllingeternen i pose, luk posen og fordel marinaden godt omkring kyllingen. 1Smelt smørret i en varm gryde og tilsæt kylling + marinaden. 1Tjek kyllingen undervejs - den må ikke blive tør
butterchickenudenbutter. Opskrift Butterchicken murgh makhani indisk smørkylling. Kom citronsaften, yoghurten og krydderierne over kyllingen og bland det hele godt sammen, brug nallerne til det
Derforuden. Guacamolen giver noget fedme til burgeren som også krydres med en utrolig lækker kylling, stegt på panden med peanut butter, soya sauce og limesaft
Opskrift Bang Bang chicken, kylling, pang pang chicken. Derfor hedder opskriften bang bang chicken. Efter kyllingen er blevet kogt, bliver den slået med en kagerulle
Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang. Vi laver ofte nem kylling lavet i ovn, så vi håber, at I får lige så meget glæde af opskriften, som vi har
Kylling i cremet peanutbutters. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.