For få år siden forbipasserede jeg dem så meget som muligt i salatbuffeter og ved andre lejligheder. Serveres de i en salat, hvor smagen udenom er perfekt balanceret, kan de dog blive til et fantastisk supplement til pasta/ris/kartofler
Gorgonzola, valnødder og grøn salat sammen. Hak nødder groft og hæld over salaten. 4 personer4 håndfulde blandet salatblade200 g gorgonzola ost eller en anden blåskimmelost150 g Valnødder2 pærer3 spsk rapsolie2 spsk balsamico eddikeSalt – peberKom salaten i en skål, smulder osten over
S. P. R. Ø. D. A. L. T. M. E. G. N. B. Y. ,. F. I. V. &. Æ. e. n. d. j. l. i. g. s. p. r. ø. a. t. b. å. y. m. o. h. v. k. f. æ. 1. (. ). c. 2. -. 0. 6. 3. /. 4. u. H. K
D. e. r. i. o. v. f. ø. t. b. y. d. n. g. å. s. k. h. p. m. a. l. V. ,. I. æ. F. M. N. 2. u. j. J. 1. 0. -. E. (. 4. ). O. H. c. S. 5. R. B. 3. 6. A. é. s g
F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
Som jeg før har skrevet, er jeg ikke til salater bestående af agurk, tomat og iceberg. Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk
Det er denne salat et rigtig godt eksempel på. Og så smager salaten bare virkelig, virkelig godt. Den er super frisk og let i smagen, og indeholder også en del forskellige teksturer, hvilket gør salaten spændende og interessant at spise
Skær tomaterne i kvarte, og riv salaten i mindre stykker. Kom først hjertesalaten på tallerkenerne. Fordel derefter asparges, tomat og avocado på salaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.