Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for. Bland yoghurt med presset hvidløg, revet ingefær og krydderier
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund. Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange
Du så måske billedet på Instagram, men jeg havde dækket op med et tæppe på gulvet, sådan lidt indendørs picnic-agtigt, da jeg stadig ikke har fået sat et spisebord og stole op endnu
Kombinationen af den lidt spicy, cremedelinse-grød sammen med kølende skyr og knasende mandler er bestemt en ny favorit, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at det kommer på menuen herhjemme
-. -. -. -. -. H. o. s. e. l. k. r. v. i. n. d. m. a. ,. g. t. (. æ. p. f. J. O. ). å. h. b. ". D. R. y. ø. S. u. c. 4. V. N. 2. T. I. P. B. j. L. C. 8. 1. ½. x. à. 0. 3. /. 5. 6. F. 7. é. 9. G. Y. E. A. r l
Skyl linserne i en sigte og kom dem i gryden sammen med grøntsagsboullion og hakkede tomater. Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Jeg lavede denne indiske suppe med varme krydderier og håbede på at den kunne give lidt varme. Krukkerne blev trimmet og venter nu på at blive plantet til med forårsblomster
Server medindisk naanbrød. Det er en ret med meget smag i fra både ingefær og chili, men hvis du ikke er til krydret mad, kan du bare skrue lidt ned for mængden af disse
-. -. J. e. g. f. a. n. d. t. i. s. k. v. r. l. æ. b. m. u. W. o. å. j. p. ø. D. ,. c. h. O. q. I. V. y. K. 2. 1. 0. ½. (. ). 6. 5. F. U. 8. S. 3. H. 4. T. 7. z. s g
Jeg bruger end Madras karrypasta, som jeg har fundet i en special-butik. Mange indiske curry'er skal stå og koge i timevis, men denne version kan laves på en helt almindelig hverdagsaften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.