Det blev lunet i mikroovnen og serveret med ristet brød, salat, majs og en dressing rørt sammen afCreme fraiseLidt mayonaiseTomatpureCitronsaftSaltPeberDet var suverænt og mættede helt utroligt
Belungalinser og fetaost drysses over og til slut dressing. Grillet økologisk roastbeef, nye kartofler og en sprødsalatmed sorte luksus belungalinser sammen med et godt flute
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Der skæres et par skriver af brødet, som ristes i ovnen, så det er dejlig sprødt. Som dybbelse til salaten havde jeg lavet en simpel creme fraiche-dressingmed hvidløg og purløg
Skyld salaten, riv gulerødderne, kom det i en skål sammen med olivenolie, citronsaften (en god ide at bruge den citron man har taget skralden fra, ellers går den til spilde) og solsikkekerner
Generelt er det min ’filosofi’, at man aldrig skal tage opskrifter for nært til sig (medmindre det er bagværk), men i stedet lege med det mad, man har, og gøre det nemmere for sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.