Cannelloni med kylling, svampe og spinat
Olgas
Olgas
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pakke friske pasta plader
  • 450 g kyllinge inderfilet
  • frisk spinat
  •  
  • Stuvede champignoner
  • 250 g champignoner
  • 1 lille løg
  • 2 spsk smør
  • 2 dl piskefløde eller fløde 18%
  • ½ hønseboullionterning
  • ½ dl hvidvin
  • 1 tsk maizena tl jævning
  • salt og peber
  •  
  • Tomatsauce
  • 1 lille løg i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede og flåede tomater
  • 1 tsk sukker
  • 1 maggiterning
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • lidt margarine

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.